توضیحات
خصوصیات
پرسش و پاسخ (0)
نظرات
1.سی پی یو: CPU-Celeron N2840
2.دارای حجم رم (Onboard): 2 گیگابایت
توجه: پیشنهاد اکید می شود حتما برای تعویض مادربرد برای جلوگیری از آسیب آن ، فلت تصویر را تعویض نمایید. برای توضیحات بیشتر مقاله چرا فلت تصویر سالم لپ تاپ باید تعویض شود؟ را مشاهده نمایید.
توجه: لپ تاپ Asus X200MA CPU-Celeron-N2840_LED-30Pin_RAM-2GB GM دارای دو مدل صفحه نمایش 30 پین و 40 پین می باشد که این مادربرد مخصوص لپ تاپ های دارای صفحه نمایش 30 پین است.
کليه مادربردهاي موجود در مجموعه تست تصوير شده و داراي 1ماه گارانتي مي باشند. در صورت تمايل مشتري به تعويض مادربرد در مجموعه افق ، دستگاه بايد بسته تحويل داده شود و تعويض آن داراي هزينه و 1 ماه گارانتي مي باشد و در حالتی که مشتری خود اقدام به تعویض نماید دارای یک ماه مهلت تست می باشد که خاموشی و تصویر خراب و یا نداشتن تصویر شامل مهلت تست نمی باشد و همچنین در صورت مرجوع کردن ، اگر مادربرد از نظر کارشناسان مجموعه افق سالم باشد مبلغی از اصل قیمت مادربرد کسر مي گردد که شما می توانید هزینه های تعویض و مرجوع کردن مادربرد را مشاهده نمایید.
| مشخصات فنی | |
| OnBoard Cpu | بله |
| حجم گرافیک | 2 گیگابایت |
| رم OnBoard | دارد |
| شماره سی پی یو | CPU-Celeron N2840 |
| شماره قطعه | X200MA |
| چیپ گرافیک | ندارد |
| سایر | |
| وضعیت کالا | Refurbish |
| گارانتی | 1ماه (با شرایط مندرج در توضیحات کالا) |
نتیجه ای یافت نشد
لطفا ایمیل معتبر وارد کنید. جواب سوال در اسرع وقت به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.
لطفا ایمیل معتبر وارد کنید. جواب سوال در اسرع وقت به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.
این محصول در حال حاضر در دسترس نیست. لطفا ایمیل و مشخصات خود را کامل کنید تا در صورت موجود شدن کالا سریعا شما را مطلع سازیم.
